Πρόσκληση συμμετοχής σε λογοτέχνες για τον 4ο Τόμο της Εγκυκλοπαίδειας των Σύγχρονων Ελλήνων Λογοτεχνών - ΚΕΦΑΛΟΣ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς για το βιβλίο, τη λογοτεχνία, την ποίηση, τους λογοτέχνες και τις τέχνες.

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Πρόσκληση συμμετοχής σε λογοτέχνες για τον 4ο Τόμο της Εγκυκλοπαίδειας των Σύγχρονων Ελλήνων Λογοτεχνών



Ο «ΚΕΦΑΛΟΣ - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς» προσκαλεί όλους τους Λογοτέχνες, Ποιητές και Συγγραφείς να συμμετάσχουν στη νέα μας δράση, η οποία έχει τίτλο: «ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ» και στον 4ο Τόμο της «Εγκυκλοπαίδειας των Σύγχρονων Ελλήνων Λογοτεχνών» (έως τις 31 Αυγούστου 2024). 

Στόχος της εν λόγω δράσης είναι η προβολή των σύγχρονων Ελλήνων Λογοτεχνών, Ποιητών και Συγγραφέων, είτε έχουν εκδώσει κάποιο βιβλίο είτε έχουν δημοσιεύσει σε περιοδικά και ιστοσελίδες μεμονωμένα έργα τους. Σκοπός την εν λόγω Εγκυκλοπαίδειας είναι να συμπεριλάβει αν όχι όλους τους Λογοτέχνες, Ποιητές και Συγγραφείς, τουλάχιστον τους περισσότερους. 

Κάθε χρόνο εκδίδεται νέος τόμος για να συμμετάσχουν όσοι δεν έχουν συμπεριληφθεί στους προηγούμενους. Δηλαδή είναι μία διαρκής σύγχρονη εγκυκλοπαίδεια, η οποία συμπληρώνεται συνεχώς με περισσότερους σύγχρονους λογοτέχνες. Είναι μία παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές και τους μελλοντικούς ιστορικούς, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση, σε μία σύγχρονη λογοτεχνική εγκυκλοπαίδεια. Σε μία κιβωτό όλων των Ελλήνων Λογοτεχνών που ζουν και έζησαν, δημιουργούν και δημιούργησαν στα χρόνια της νέα χιλιετίας. 

Οι τόμοι εκδίδονται σε έντυπη μορφή και θα σταλούν σε Βιβλιοθήκες της χώρας, για να συμπεριληφθούν στις συλλογές τους, οι οποίες αποτελούν τα κύρια εργαλεία για όλους τους ερευνητές. 


ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Για να συμμετάσχετε και σεις στη δράση μας για τη συγκρότηση του 4ου Τόμου της «Εγκυκλοπαίδειας των Σύγχρονων Ελλήνων Λογοτεχνών», πρέπει να μας αποστείλετε στο email μας: kefalos.periodiko@gmail.com τα εξής:

  • Βιογραφικό έως 600 λέξεις σε αρχείο word και με τη μορφή κειμένου σε τρίτο πρόσωπο, συμπεριλαμβάνοντας οπωσδήποτε την εργογραφία σας (εκδοθέντα βιβλία) και τις δημοσιεύσεις έργων σας π.χ. σε περιοδικά, ιστοσελίδες ή συλλογές.
  • Ένα δείγμα έργου σας σε αρχείο word:  i. ένα ποίημα έως 25 στίχους ή ii. ένα απόσπασμα διηγήματος ή μυθιστορήματος ή παραμυθιού έως 500 λέξεις.
  • Μία ασπρόμαυρη προσωπική φωτογραφία σας.

Όλα τα βιογραφικά των λογοτεχνών και τα δείγματα θα συγκεντρωθούν και θα εκδοθούν σε έντυπη έκδοση. Η συμμετοχή για δημοσίευση έργων στον 4ο Τόμο της «Εγκυκλοπαίδειας Σύγχρονων Ελλήνων Λογοτεχνών» είναι δωρεάν, δηλαδή δεν υπάρχει κόστος έκδοσης από τους συμμετέχοντες -θα το αναλάβει το περιοδικό. Όταν εκδοθεί ο τόμος όσοι από τους συμμετέχοντες θέλουν να προμηθευτούν αντίτυπό του, τότε θα μπορέσουν να το αγοράσουν με έκπτωση.


Η Εκδοτική και Συντακτική Ομάδα του περιοδικού

ΚΕΦΑΛΟΣ - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς

& Εκδόσεων Κέφαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τις απόψεις σας!